Πίνακας κατάταξης υποψηφιοτήτων μετακίνησης με το πρόγραμμα Erasmus+ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Σταυρακούδης Αθανάσιος   
Τετάρτη, 18 Μάιος 2016 15:18

Γεια σας,

Έχουν ληφθεί 11 αιτήσεις για μετακίνηση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2016-17. Η κατάταξη των υποψηφιοτήτων έχει ως εξής:

ΘέσηAMΕπώνυμοΌνομαΒαθμόςΠλήρες
1 3130 CILOTAJ ARDIT 7,25 -
2 3127 ΤΣΕΛΑΜΙ ΕΝΤΙΣΟΝ 7,00 +
3 2612 ΔΑΔΑΚΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ 6,38 +
4 2948 ΖΥΓΟΜΗΤΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 5,83 -
5 2760 ΣΙΟΥΡΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 5,61 -
6 2351 ΒΛΑΧΟΣ-ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 5,47 +
7 3034 ΜΠΛΙΖΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ 5,08 -
8 3116 ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 5,00 -
9 2122 ΒΑΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ 4,89 -
10 2194 ΛΙΟΛΙΟΥ ΛΥΔΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 4,42 +
11 2806 ΒΛΑΧΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 4,40

-

Η κατάταξη γίνεται σύμφωνα με τη βαθμολογία σας. Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου. Η τελευταία στήλη (Πλήρες) αναφέρεται στην πληρότητα των μαθημάτων του 1ου έτους (αν έχετε περάσει όλα τα μαθήματα). Στην περίπτωση που έχετε "-", δηλαδή υπάρχουν μαθήματα του 1ου έτους που δεν έχετε περάσει ακόμη θα πρέπει να προσκομίσετε εκ νέου αναλυτική βαθμολογία μετά την ερχόμενη εξεταστική περίοδο. Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση με σκοπό τις σπουδές αν δεν έχετε περάσει όλα τα μαθήματα του 1ου έτους.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό το μέγεθος της χρηματοδότησης που θα λάβει το πανεπιστήμιό μας από το ΙΚΥ, επομένως δεν μπορεί να είναι γνωστό πόσοι και ποιοι θα είναι οι τελικοί παραλήπτες της υποτροφίας Erasmus+. 

Αθανάσιος Σταυρακούδης

Τμηματικώς Συντοντιστής του προγράμματος Erasmus+

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 13:10
 


Ιστορία του Τμήματος

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ιδρύθηκε το 1996 με το Π.Δ. 364 και με απόφαση των αρμόδιων αρχών άρχισε τη λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 1998-1999. Αποστολή του Τμήματος είναι η καλλιέργεια και ανάπτυξη της Οικονομικής Επιστήμης παράλληλα με την κατάρτιση Οικονομολόγων, ικανών να μελετούν και να εφαρμόζουν τις οικονομικές θεωρίες, συμβάλλοντας στην πρόβλεψη οικονομικών φαινομένων και στην ανάπτυξη παραγωγικών δραστηριοτήτων.

Υποδομή

Η διάδοση της γνώσης στους φοιτητές πραγματοποιείται μέσα από τις παραδόσεις στις αίθουσες διδασκαλίας, με τη συμμετοχή τους σε σεμινάρια, στα εργαστήρια Η/Υ και σε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που το Τμήμα οργανώνει. Η χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων ως εργαλεία για την αποδοτικότερη διδασκαλία, ο επαρκής εξοπλισμός του Τμήματος σε Η/Υ, η άμεση πρόσβαση σε πηγές πληροφόρησης και σε βάσεις δεδομένων και προγράμματα, η συνεχής ανανέωση του περιεχομένου των μαθημάτων και του προγράμματος σπουδών λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις στην επιστήμη και στην αγορά εργασίας καθώς και ο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τους διδάσκοντες συμβάλλουν στην ομαλή, απρόσκοπτη και δημιουργική φοίτηση των φοιτητών.

Ανθρώπινο δυναμικό

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πλαισιώνεται από μέλη διδακτικού προσωπικού με σημαντικές θεωρητικές και εμπειρικές γνώσεις στη σύγχρονη οικονομική έρευνα, γεγονός που τους επιτρέπει να μεταφέρουν στους φοιτητές όλες τις σύγχρονες τάσεις και "ανακαλύψεις" στο χώρο των Οικονομικών Επιστημών. Βασική επιδίωξη των διδασκόντων του Τμήματος είναι οι φοιτητές να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ενταχθούν εύκολα και γρήγορα στην αγορά εργασίας και να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες ενός διεθνώς ανταγωνιστικού οικονομικού περιβάλλοντος.